I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 好憎某人牙=]

2006-10-14 12:07 AM ぷ小漓°*〃
好憎某人牙=]

就當某人叫牙詩na,,
佢成日系我面前曬,,
又佢自己成績好,,運動好,,
而且好鍾意話佢d屋企人好錫佢,,
本來我同牙詩刀幾fd既"
旦系我真系愈泥愈頂吾順佢囉.."
我d成績同各位方面刀差過佢既,,
我從來冇介意過,,
旦系佢好鍾意踩我囉,,
有幾次我高分過佢佢又要話:系na,,駛吾駛甘曬牙,,知你勁na,,想嘔"
大佬,,我咩刀冇講過啵,,
無nana比佢屈,,
家陣佢仲變本加厲,,成日踩我,,
我忍夠佢na,,而家佢驚人地成績好過佢,,
咩功課刀吾教,,問親佢佢刀吾肯教,,
勁吾鋸佢,,
好彩我同一個成績好佢n倍個女仔一齊玩姐,,
而家我地成班女仔刀吾鋸佢na,,
睇佢遲d仲有冇朋友,,哼!!"

2006-10-14 12:19 AM 不需要:)
唉...吾好咁la ∼
有d 朋友 係咁...曰日咁..你會”關”的!!

2006-10-14 01:43 AM BLUR.彤:D
這 還 這 是 朋 友 - \/ -
系 我 既 話 早 就 .. =xD

2006-10-14 09:15 AM 【偽】善人
@@.....我諗我知係邊個.......
係你咁就唔好同佢反啦........成績好既多的是

2006-10-14 10:25 AM ぷ小漓°*〃
[quote]原帖由 [i]【偽】善人[/i] 於 2006-10-14 09:15 AM 發表
@@.....我諗我知係邊個.......
係你咁就唔好同佢反啦........成績好既多的是 [/quote]

知道吾好講=]
我會比佢打的/3\

2006-10-14 10:54 AM 德德-v-
唉..我有d fd都係咁呀!!!!!

2006-10-14 11:36 AM 牙lam
我都有某d fd都係禁...
明明乜都冇講...
佢都可以話你呢樣果樣..
唉..算啦..
一係唔好同佢玩..
一係就"就"下佢囉

2006-10-14 07:51 PM winnie-310
你晤洗甘灰,
天生我才必有用,
我十卜你!`~

2006-10-15 12:10 AM 櫻翎
佢咁樣唔好理佢啦 -口-..
呢D人抵佢無FD`

2006-10-15 10:40 AM 菲芘
我都有個人系我好憎嫁-3-'我覺得佢好冇義氣lor*
好嬲

2006-10-15 10:45 AM CoolwATer
值唔值得為左咁既人令到自己唔開心...
比我既話當佢冇到!!!
依家又唔係得佢一個Fd!!!
一於同佢反面= =
唔使驚比人打@@~
我幫你報定警!!!xDDDDDDDDDDD

2006-10-31 03:07 PM `aH-j0annaX]
婷 婷 我 SuP* 你 牙 ,,*
因 為 我 刀 甘 僧 佢 牙 MaAa "
佢 真 係 好 黑 人 僧 ;..
你 塙 到 我 好 想 PoSt 添 ,..又 = v +
龍 吐 豬 =xDD=
                    V

頁: [1]
查看完整版本: 好憎某人牙=]