I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 個老師都白痴ga!! 係咁俾佢點

2006-10-13 07:02 PM J!-LiN`.]
個老師都白痴ga!! 係咁俾佢點

佢都有病架!!

要我地全班留堂做壁報喎...
  都唔關我地ga小組事,,
       係佢地個個組做得慢姐...  要我地全班幫手...

咁好囉  米一齊留堂做囉,,  
   叫我地做,,又話我地嘈...
咁都落左堂la  傾下計冇罪牙.....?

之後自己發癲,, 走左出去喎..

又叫我地唔好做... 話:[ 可以唔洗留  想走就走la ]

係咁逼我地走...  不停咁係到發癲....  真係好想打佢

都白痴架佢!!!!!!!!!!

當我地係咩先!!?  話走就走   話留就留  你玩哂la 係咁點我地...
   咩人黎架.......

神左係佢  鬼左係佢   正白痴!!!

[[i] 本帖最後由 ||`凌雲°` 於 2006-10-13 07:10 PM 編輯 [/i]]

2006-10-13 08:00 PM RIRIKY
我都系負責壁報的 . .又系慢果隻啦 !!
呀sir都系吹下我同鬧下我咁啦 . .
旦你個老師真系好吾得啦 . .
擺明就系搵你地黎發洩 !!

2006-10-13 08:44 PM 巾巾;D
佢 逼 你 你 咪 走 LO .
理 得 佢 姐 .
由 得 佢  自 己 做

2006-10-14 12:00 AM ぷ小漓°*〃
佢叫你地走米走比佢睇=]
又系勄話要留,,又要你地走,,
究竟佢諗緊咩咖=3=''
比著我實走=]

2006-10-14 09:18 AM 【偽】善人
唔係下化.....佢係唔係更年期呀.....
壁報...我上年個組冇做到野...都冇人話個>3<

2006-10-14 11:38 AM 牙lam
老師嬲唔應該各學生發洩=[
我果2果班主任成日當我地班係沙包禁=[
係禁罵罵罵!!冇做錯都罵...唉

2006-10-14 01:58 PM 龍崎Loki
d a生係咁架la,你地又係應份要黎係度做ge,仲咁多野講,係我就同佢死過la

2006-10-14 03:45 PM Vivian1993
而家D老師真有問題!!!

2006-10-14 04:31 PM SWEETJANICE
而家D a sir 真D有問題!!!

2006-10-14 05:11 PM xiaotung=]
你神早就唔應該留啦
佢遲下問你做乜唔留你咪話[都唔關我事做乜要我留呀]咁囉
同埋做唔做BROAD係你地班既事..個老師理黎做乜!?

2006-10-14 05:33 PM DreaM`夢-w-
佢 真 係 痴 痴 地 架 `??

係 我 就 即 刻 閃 啦 !!

留 係 道 比 佢 左 點 右 點 咁 "

頁: [1]