I-See 論壇 » 頭像評評站 » 小 小 開 心 ... 大 大 不 高 興 ! up 了

2006-10-5 07:52 PM TWING
小 小 開 心 ... 大 大 不 高 興 ! up 了

全 是 GIF ... 不 過 唔 係 我 個 頭 XD

**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 TWINKLE:} 於 2006-10-5 08:04 PM 編輯 [/i]]

2006-10-5 07:56 PM RAIKE
.... 我想講
一公升的配音一旦唔好 ( 因為我媽媽要聽中文 )
我會殺死 tvb 高層 =0= ( 冇可能 )
----------------
只睇到 大愛 mv hd
美化仲有少少點點
但字 好正 >3<

好過我唔識整 mv xb

看到了 .. 再來評 = ]

2006-10-5 08:00 PM suiyO!;D`
AI 的 美 化 都 OKAY 喔 *V*
1 ML ..TVB 配 音 吾 會 好 得 去 邊 =V=
都 係 聽 番 日 文 好 D =3+"

2006-10-5 08:02 PM TWING
[quote]原帖由 [i]arigato_raike[/i] 於 2006-10-5 07:56 PM 發表
.... 我想講
一公升的配音一旦唔好 ( 因為我媽媽要聽中文 )
我會殺死 tvb 高層 =0= ( 冇可能 )
----------------
只睇到 大愛 mv hd
美化仲有少少點點
但字 好正 >3<

好過我唔識整 mv xb

看到 ... [/quote]

我 都 係 冇 得 較 日 文 ga la .. 雖 然 我 亞 媽 唔 睇 ..

但 我 家 姐 睇 =0=

mv ban ... 仲 upload 緊 ..

thx

2006-10-5 08:09 PM RAIKE
我見到 MV 後面有個影 ...
同點點多左 D
幾好
= ]

2006-10-5 08:11 PM kar.
有D點點.. 都好靚

MV BAN 都好好

SUP ..

2006-10-5 08:19 PM Kathy..
我冇睇過一公升..好似好OUT咁XD

大愛的很美~效果很棒XD

香的我看不到呢`
先SUP*U*

2006-10-5 08:50 PM cat.
我都冇睇過 XD ha
mv head質素差左少少..
其他都好靚
mv ban睇唔到
support

2006-10-5 08:53 PM iamBONNIE
第一個唔錯
我好喜歡左邊 d 字
mv ban .. d 點點多左少少
sup =]

2006-10-5 09:28 PM AR琪
我覺得大愛的框唔係太好

香的美化唔係太好  其他好好

但我覺得配音得都唔會太差既  = )

2006-10-5 10:13 PM LF!CINDY..=]
好耐無見過閃閃整GIF了XD
已經很好了...不過D字睇唔到><
我睇唔到個MV BAN =]

2006-10-5 10:46 PM PUI.
mv ban睇唔到
美化都唔錯
MV HD 1.好D
其他都唔錯
SUP

2006-10-6 01:07 PM 小傻低*
大 愛 果 個 好 正 *
個 feel 再 幻 d 仲 好 xDD

erika 果 個 有 d 怪 =^=

2006-10-6 05:50 PM 牙盈''
我聽過個配音啦 ...................
廣告有賣 ..  聽到少少架 ..
超         難           聽      .........................................
要我聽中文我寧願唔睇 . -  0  =
真係好核突囉 ..      我一聽 ..    呆左呆 ,   出於本能嗌左一聲 :   乜咁搞呀 = 0 =

大愛 MV HD 正呀 ..   愛愛好得意 xD
D 字超靚 .. 框都可以呀 ,
ERIKA BAN FEEL 唔錯 ..  CAP 圖黎講超好啦 :)
但我覺得個 MV 影側面怪怪地 ..   唔太識講 .. 總之感覺怪怪地 ..

不過我都唔識整 GIF = 0 =   所以覺得閃好勁喔 ..   xDDD

2006-10-6 06:03 PM 灰;
MV HD 果 個 美 化 同 字 都 唔 錯 .. 系 簡 囉 ..
個 MV BAN .. 美 化 唔 夠 滑 同 光 ..
字 同 BG 都 很 好 ''

2006-10-6 06:43 PM 蒙妮卡x]`
只係睇到愛的 -3-
我幾喜牙 xd 不錯

我都諗住睇一升 xd
聽講好好睇 xd

2006-10-6 06:48 PM 恩恩恩恩`
愛的MV美化幾好牙`幾白.

2006-10-6 07:43 PM Demon.
MVHD第1個好D..
MVBAN圖質麻麻..暗..SUP

頁: [1]