I-See 論壇 » 頭像評評站 » 好 慘 .. ..

2006-9-30 06:07 PM
好 慘 .. ..

話說星期四我比我學校捉我啲頭髮好啡
之後今日就去左髮型鋪嗰度染
去到..第一次洗頭都冇咩野
但係染完之後洗就慘啦=口=
個女仔幫我洗頭
佢啲指甲尖銳無比
佢好似同我個頭有仇甘
係咁刮我T^T
之後又係甘整到我耳骨個耳孔
痛到爆
之後吹頭個個中咩
好似同個耳骨有仇..
用個風洞對住我個耳環吹
熱到我呀媽到唔認得T^T
--------------------------------------------------------
入正題-0-

[color=Blue]THERESA個個美化係得登甘黃GE//因為要MATCH返個TT^^[/color]
[color=Red]J-ROCK個個好簡//唔記得左銳化=口=[/color]
[color=Green]GILL個個//個N冇打到//但個個人話唔使改-0-[/color]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結
KAME個個//BH有小小怪//心心係得登撞色GE^^
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
TWINS好簡//但個BG整左好耐//因為要整暗佢T^T
REINA係得登整到BLUE的^^

2006-9-30 06:17 PM 恩恩恩恩`
ic0n幾好牙`=)
KAME那個不錯`
Twins那個美化不太好`好白`xD
reina個個簡左DD`

2006-9-30 06:18 PM iamBONNIE
THERESA 果個我覺得唔錯
BOU 的很漂亮 ~ *V*
GILL 的光 .. 太粉紅
HD 唔要粉紅心會好 D
TWINS BAN 光左 D
田中 BAN 美化光左 D
SUP =]

2006-9-30 06:21 PM kar.
icon 全部都好靚 .3. 但gill件衫怪怪地

kame有d亂feel仲好正

ban tt得好靚 ..

sup devil xd

2006-9-30 11:09 PM
[quote]原帖由 [i]{恩}W`YAN-![/i] 於 2006-9-30 06:17 PM 發表
ic0n幾好牙`=)
KAME那個不錯`
Twins那個美化不太好`好白`xD
reina個個簡左DD` [/quote]
XD
把圖美到好白係我LIKE的XDDD

2006-10-1 09:37 AM j0ey.;)
幾個 ICON 幾好`
旦 KAME 個個 HD 有個紅色心 BH 系到好怪甘.
TWINS 美得吾好`
REINA 好簡,

2006-10-1 01:45 PM Demon.
你耳骨好未..?
ICON+HD ALL都好好,,
BUT BAN 怪怪..

2006-10-1 04:31 PM
[quote]原帖由 [i]hazuki[/i] 於 2006-10-1 01:45 PM 發表
你耳骨好未..?
ICON+HD ALL都好好,,
BUT BAN 怪怪.. [/quote]
好多了//
但真的不會再去那SALON=口=

2006-10-1 04:34 PM TWING
icon 頭 2 個 不 錯 ... 嬌 個 d 色 怪 怪 地

hd 不 錯 ..

ban 2 個 既 色 都 有 d 怪 ..

頁: [1]
查看完整版本: 好 慘 .. ..