I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 班form.1 .. 吾知叫可愛定串咀 -_______-"

2006-9-14 08:07 PM suiyi.
班form.1 .. 吾知叫可愛定串咀 -_______-"

[b][size=6][color=Red]  夠3000分先好買* 吾夠吾好買* 因為你買左都冇用* 我set 左 3000分以上先睇得  我有d淆* 驚有d 果個班既人睇到 -v-" [/color][/size][/b]

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-9-14 08:10 PM S.
我金日都系F.1架..你FORM幾牙?呢D咁GE人,串佢MA∼邊會有F.1仔咁架,除左講笑之外∼有寶咩,咁都唔睇得,鬼唔知因為佢整得樣衰驚比有睇之MA∼

2006-9-14 08:11 PM suiyi.
[quote]原帖由 [i]`BeR-YL=]![/i] 於 2006-9-14 08:10 PM 發表
我金日都系F.1架..你FORM幾牙?呢D咁GE人,串佢MA∼邊會有F.1仔咁架,除左講笑之外∼有寶咩,咁都唔睇得,鬼唔知因為佢整得樣衰驚比有睇之MA∼ [/quote]

form2咋 -v-"
          嗯* 其實都吾算一件咩事* 不過個人有d吾gur -v-"

2006-9-14 08:12 PM S.
[quote]原帖由 [i]___-Y!`[/i] 於 2006-9-14 12:11 AM 發表

form2咋 -v-"
          嗯* 其實都吾算一件咩事* 不過個人有d吾gur -v-" [/quote]
當然不是啦∼F.1JA喎..洗唔洗咁串牙

2006-9-14 08:13 PM suiyi.
[quote]原帖由 [i]`BeR-YL=]![/i] 於 2006-9-14 08:12 PM 發表

當然不是啦∼F.1JA喎..洗唔洗咁串牙 [/quote]

=v="  我覺得依家d form 1真系好無禮貌囉 =33333="

2006-9-14 08:16 PM S.
[quote]原帖由 [i]___-Y!`[/i] 於 2006-9-14 12:13 AM 發表

=v="  我覺得依家d form 1真系好無禮貌囉 =33333=" [/quote]
都系架,以為自己中學就大哂咁喎,BUT我E+間SCHOOLD人好多都好10∼

2006-9-14 08:19 PM maniii.
=0=咁就叫串咀?
不如你試下放學上黎3c睇我整board牙-v-
包你驚險又刺激-3-
成5,6個人句句粗口問候你牙-3-
d form one搵d野大下佢地就淆曬底架啦-3-

2006-9-14 08:22 PM moon.-v-
唉"`
唔好理D F.1啦"`
>333<"`

2006-9-14 08:25 PM cathy!
我吾洗買`呵XD

算啦`比著我1於少理
但我地班無出現D咁既情況XDDDDD

2006-9-14 08:53 PM (^-^#)昔”
痴線=w=||通常個版整咁令吾係比人欣賞架咩=.=
又會吾比人睇都有=w=
s0 e+要努力d比佢地睇我地係大過佢~_~等佢地怕我地

2006-9-14 08:55 PM 西瓜仔a_a
e + 吾係叫 form 1 la.. - v -  係S1 牙 0 v =

咪鬼理佢地 la !  誼姐姐...... 無謂為呢d人勞氣 -____________-

我日日刀比1B d 人講我 = x =   唉..............

2006-9-14 10:54 PM 恩恩恩恩`
可 能 佢 地 整 得 好 核 突
, 睇 左 驚 你 笑 呢 `xD

2006-9-14 11:22 PM suiyi.
[quote]原帖由 [i]ikkky;)[/i] 於 2006-9-14 08:19 PM 發表
=0=咁就叫串咀?
不如你試下放學上黎3c睇我整board牙-v-
包你驚險又刺激-3-
成5,6個人句句粗口問候你牙-3-
d form one搵d野大下佢地就淆曬底架啦-3- [/quote]

語氣既問題 -3333-"
   你睇下就知=]

佢地呢 *好好笑架=] 有事就搵老師架啦

2006-9-14 11:23 PM suiyi.
佢地好似同D 先生好FD甘* 班學生後面有老師*
   佢地圍埋一堆玩* 扮Q哂野甘*

之後呢" 有人行過仲描2下* 好可愛架!

2006-9-14 11:30 PM maniii.
[quote]原帖由 [i]___-Y!`[/i] 於 2006-9-14 11:22 PM 發表

語氣既問題 -3333-"
   你睇下就知=]

佢地呢 *好好笑架=] 有事就搵老師架啦 [/quote]
佢恰你form two者-3-
我行去果層行過睥住d細路,
佢地咪又系淆曬底-3-

2006-9-14 11:32 PM maniii.
[quote]原帖由 [i]___-Y!`[/i] 於 2006-9-14 11:23 PM 發表
佢地好似同D 先生好FD甘* 班學生後面有老師*
   佢地圍埋一堆玩* 扮Q哂野甘*

之後呢" 有人行過仲描2下* 好可愛架! [/quote]
新老師來的=v=!?
佢地覺得同人FD者-3-
因為佢地系新黎D老師錫住佢地者-V-

2006-9-15 11:41 AM 流浪汗
嘻嘻
死傻仔-V-''
我都覺得依家D FORM.1仔有D問題-\/-''
又係到扮哂型咁=]]
好想嘔囉-\/-''
又要777..但又要扮型-口-''

2006-9-15 01:02 PM gbcgbc
cccccccccccccccccccccccccccccc

[color=Red]請 勿 犯 板 規 !
EMILY 已 幫 我 扣 左 10 分
BY CATHY[/color]

[[i] 本帖最後由 `CaThY} 於 2006-9-15 07:48 PM 編輯 [/i]]

2006-9-15 04:51 PM j0ey.;)
我 刀 系 F.1`
旦 我 地 間 學 校 冇 人 甘 樣 嫁 `
好 識 得 尊 重 大 姐 姐 大 哥 哥 嫁.

2006-9-15 06:08 PM 巾巾;D
個 壁 報 整 出 黎 就 系 比 人 睇 GA 啦 ,

吾 比 得 人 睇 就 吾 好 整 啦 !

我 地 刀 系 驚 驚 地 先 吾 駁 番 D 大 姐 姐 JAR  

頁: [1] 2